CasesPartymanager Lange Tafels

In de maand juli mochten wij Lange Tafels in het Gras ondersteunen als Partymanager. Wij hebben met vier partijen geholpen. Prachtig gedekte lange tafels, bruiloften, jubilea of verjaardagen en heerlijke catering.


Familiefestival Nieuwegein

Tijdens een bedrijfsuitje, dat opgezet was als familiefestival voor het hele gezin van de medewerkers, mochten wij het kindervermaak verzorgen. Met een knutselclub, schminkhoek en springkussen was het een feestje voor jong en oud.


Franssprekende hostesses

Op Amsterdam Centraal Station en op Schiphol Airport hebben wij hostesses ingezet om Franse zakengroepen te verwelkomen in Nederland, in hun eigen taal! Ontzettend leuke opdracht om te doen en om onze kennis van de Franse taal en cultuur in te mogen zetten. In samenwerking met Oranje DMC


Mascotte voor Stichting ERBIJ

Stichting ERBIJ organiseerde de Toertocht in Alphen aan de Rijn, een sport event voor mensen met een beperking. Wij mochten daar met de mascotte Alie de Witte Leeuw lang de lijn en bij de finish alle deelnemers toejuichen. Wat een feestje en wat een prachige dag om aan bij te dragen!


Pubquiz in Fort Maarsseveen 

In Fort Maarsseveen mochten wij een pubquiz organiseren tijdens een 25 jarig huwelijk. De gasten werden opgesplitst in kleinere groepjes en kozen zelf aan activiteit. Met de handen op de knop streden ze tegen elkaar.


Kindervermaak Bourgondisch Vleuten

Tijdens de Ibiza Markt Bourgondisch Vleuten mochten wij de kinderen vermaken met schmink, knutselclub en springkussens. Twee meiden hebben zo’n 200 kids vermaakt deze dag. Restaurant de Vier Balken was mede-organisator en zorgde voor een geweldige dag voor iedereen!


Kindervermaak tijdens een bruiloft

Tijdens de belangrijkste dag van Ilse en Onno mochten wij de kinderen vermaken. Wij gingen knutselen met de kids in het thema van de bruiloft. De kinderen gingen naar huis met een prachtige bruidstaart, boeket en bruidspaar. Natuurlijk gingen we tussendoor even buitenspelen. Wat een prachtige dag bij Dengh in Utrecht.


Dates4Business 2de editie

Voor de tweede keer hebben wij ons eigen event Dates4Business georganiseerd in samenwerking met Napkins. Zakelijke speeddatesessies werden gehouden met ongeveer 20 verschillende bedrijven. Tussendoor was er tijd voor een hapje en een drankje terwijl er een interessante presentatie werd gegeven over cybercriminaliteit.


Call Agent Toerisme

Voor een online campagne van Erwin Hymer Group zijn wij als Call Agent actief geweest. Wij namen de afhandeling van leads van deze campagne helemaal uit handen. Onze Agent was door Erwin Hymer Group gebriefd, waarna waren wij de hele week bereikbaar waren voor vragen van deelnemers van de win actie.


Woerdens Kidsfestival

Zaterdag 19 mei waren wij mede-organisator van het Woerdens Kidsfestival. Wij namen alle invulling van het programma op ons: knutselen, schminken, ballonnenvouwer, Lenny Club, fotohoek, springkussens, minidisco, suikerspinnen en een knallende show als afsluiter! Bekijk ook de aftermovie!


NK Mascotte

Samen met Lenny Club namen wij deel aan het NK Mascotte in Tilburg op zaterdag 19 mei. Daar streed hij met andere mascottes om de mascotte van het jaar te worden. Lenny is geëindigd op een mooie vierde plek!


Parkeerwachters bedrijfsfeestje

Tijdens een bedrijfsfeestje in Woerden hebben wij parkeerwachters mogen inzetten. Twee toppertjes stonden een paar uurtjes de auto’s op te wachten om ze een goede plek aan te wijzen. Geen halve plekjes meer tussen auto’s in, maar gewoon mooi aangesloten waardoor het terrein goed werd benut.


Festival opbouwers

Het Woerdens Lentefestival vond 18 en 19 mei plaats. Hiervoor moest het hele festival terrein worden opgezet en daar hielpen wij aan mee! Ons team ging hard aan de slag en heeft spierballen laten zien tijdens het opbouwen van het festival. Zonnetje erbij en knallen maar!


Pubquiz

Bij Napkins mochten wij een pubquiz organiseren onder het bedrijfsuitje van Ultimoo. In 2,5 uur hebben wij 7 rondes gepresenteerd terwijl ze bij elke ronde een gerecht te eten kregen. Leuke combinatie! Een ontzettend fanatieke groep die de hele tijd met hun handen boven de knop hingen.


Bedrijfsuitje Woerden 

Voor een bedrijfsuitje van een groot bedrijf in Woerden mochten wij het programma organiseren. Ongeveer 10 groepen van 15 mensen gingen met onze begeleiders in en rondom Woerden verschillende activiteiten doen. Zo was er golfen, handlettering, workshop fotografie met je mobiel, kanotocht, fietstocht, stadswandeling, sloep rondvaart, healthy tea, kaasproeverij en een escaperoom.


Vlogworkshop

Voor GEN Promotion mochten wij een vlogworkshop geven aan een bedrijf. Onze vlog-expert Iris is een middag langs gegaan om alle ins en outs te leren over vloggen. Hoe bereid je een vlog voor? Hoe ga je filmen? En natuurlijk, hoe monteer je dit vervolgens tot een leuke bedrijfsvlog? Een creatieve dag met leuke resultaten.


Parkeerwachters

Onder een druk bezocht evenement bij De Hall in Woerden zorgden wij ervoor dat alle bezoekers een plekje hadden op het parkeerterrein. Met zijn tweeën verwelkomden ze de gasten en wezen ze de auto’s door naar een goed plekje. Dat is leuk aankomen!


Lentedagen 

Bij Boerderij De Boerinn in Kamerik hebben wij de activiteiten helpen organiseren onder de Lentedagen. Vier dagen waarin gezinnen zich konden vermaken met dieren, vermaak en entertainment. Van het op- en afbouwen van de locatie tot het verwelkomen van de bezoekers en het uitvoeren van de activiteiten. Over vier dagen zijn er zeker 2000 kindjes door ons geschminkt!


Dates4Business 

Dates4Business is ons eigen netwerkconcept dat wij hebben opgezet in samenwerking met Napkins. Het netwerkevent begon met speeddate rondes waarbij bedrijven uit verschillende branches elkaar enkele minuten konden spreken. Hierna was er een borrel waar ongeveer 50 bedrijven en ondernemers op afkwamen. Wegens succes komt er een tweede editie aan in mei! 


Schminken in het Mauritshuis

Tijden de Museumnacht Kids openden musea in Den Haag ’s avonds hun deuren speciaal voor de kinderen. Wij mochten in het Mauritshuis alle jonge bezoekers omtoveren tot hun favoriete schilderij. Twee van onze beste schminkers gingen aan de slag om zo’n 500 kids te schminken.


Speeddate begeleider

Voor Atout France mochten wij voor de derde keer hun event begeleiden. Dit keer vond het plaats in George Marina in Amsterdam. Er veel kwamen Nederlandse journalisten en Franse gebieden en producenten op af om met elkaar te speeddaten en af te sluiten met een aperitief.


Vakantiebeurs Kids-Campings.com stand 

Het project voor Kids-Campings.com was het bedenken, inrichten en bemannen van de volledige stand gedurende 6 dagen. Onze eventmanager verzorgde dit event van A tot Z. Er werd gekozen voor een kinderclub in plaats van standaard balies om de beleving over te brengen in plaats van alleen informeren. Met 3 enthousiaste animateurs per dag was het een feestje!


Hostess Italiaanse Campings 

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht stond onze hostess alle bezoekers te woord namens Camping e Villaggi. Met haar passie voor Italië hielp zij de Italiaanse eigenaren de hele week met de taalbarrière door iedereen aan te spreken en te helpen met het vinden van een passende bestemming.


Kerstborrel Everywhere4You

Voor het pand Everywhere4You in Woerden mochten wij de kerstborrel organiseren. Wij verzorgden een persoonlijke quiz over de bedrijven en medewerkers van het pand. Napkins stelde haar ruimte hiervoor beschikbaar en zorgde voor hapjes en drankjes. Leuk moment om alle bedrijven eens samen te hebben en te proosten op een mooi jaar.


Workshop Creativiteit op de Hogeschool TIO 

Onze Projectmanager Dana mocht op de Hogeschool TIO in Rotterdam een workshop creativiteit in evenementen geven. De tweedejaars studenten werden aangespoord hun creativiteit toe te passen in de organisatie van evenementen. Met deze input mochten zij de wedstrijd aangaan om het beste idee voor een event van het UWV te bedenken. Hele leuke dag met deze toekomstige eventmanagers!


Engelstalige Speeddate Begeleider 

Wij mochten de speeddate sessies tussen Franse gebieden en Nederlandse online influencers organiseren voor Atout France op hun #FeelFrance event. Na het speeddaten konden de partijen verder netwerken onder het genot van een goed glas wijn en yoga en meditatie sessies. Een inspirerende dag met een Frans sfeertje.


Pubquiz in de HALL

Met drie presentatoren hebben wij onze Team4Events Pubquiz gepresenteerd onder het teamuitje van de Jumbo. In de HALL in Woerden werden zij vermaakt door ons team en met de hapjes en drankjes van de HALL. Teambuilding op speelse wijze!


Franstalige Kinderbegeleiders 

Wij mochten alle activiteiten voor de Franse kinderen die op bezoek waren in Leiden begeleiden, georganiseerd door Success Events. Onze Franssprekende kinderliefhebbers gingen boerengolfen, naar een museum, paintballen en trampoline springen. Hoe fijn dat de kids gewoon in het Frans begeleid konden worden!


Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Onze gitarist mocht spelen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Hij zat hier op de ”mini camping” dat buiten was opgezet. Bij het kampvuur konden mensen opwarmen en meezingen met de leukste liedjes.


Reünie Team4Animation

Voor het leukste animatiebedrijf in Nederland mochten wij de reünie voor alle medewerkers van de zomer 2017 organiseren. Dit vond plaats in Napkins Woerden. Denk aan een champagne meisje, DJ, fotobooth met fotograaf, ongeveer 150 animateurs en minidisco dansjes. Eventmanagement van A tot Z! Kortom, één groot feest!Speeddate Begeleider

De lancering van het Franse wintersportseizoen werd georganiseerd door Atout France in het Sieraad in Amsterdam. Wij mochten onze speeddate begeleider inzetten, die naast de Nederlands ook Frans en Engels spreekt. De speeddate’s eindigden met een netwerk wijnproeverij. Een mooi event met een sportieve, winterse sfeer!


Cursus Kinderactiviteiten

Op het ROC Ter AA in Helmond mochten wij derde- en vierdejaars studenten onze cursus kinderactiviteiten aanbieden. In twee dagen trainden wij met 10 trainers zo’n 150 studenten hoe je kinderen vermaakt op verschillende manieren. Enthousiaste studenten die met nieuwe kennis fris het schooljaar beginnen.


Kindervermaak bij de Makro

Onder het familieweekend van de Makro organiseerden Team4Events de miniclub. Kinderen konden gezellig knutselen bij Dian terwijl de ouders alle inkopen doen. Naast knutselen was er ook een springkussen met een minidisco. De leukste dansjes met onze gecertificeerd animatrice. Kinderen blij en ouders blij!


Flyerteam op Sail Den Helder

Op Sail Den Helding gingen 2 dames aan de slag om de nieuwe app van Provincie Noord-Holland te promoten. Met gebrande shirts en jasjes en deelden zij flyers en gratis telefoonhoesjes uit. Een leuke dag op een gezellig event met prachtige boten. De meiden hebben in 4 uurtjes 800 contactmomenten gehad.


Libelle Zomerweek

Met ons Franssprekend personeel stonden wij op de Libelle Zomerweek. Voor de FNHPA stond ons personeel klaar in de stand op het strand van Almere om bezoekers te enthousiasmeren over vakantie in de Ardèche. Onder het genot van een hapje en drankje vertelden onze promotors over hun ervaring in de Ardèche.


Appeltje op de Appelparade

Onze kinderliefhebbers gingen op de Appelparade als appeltje verkleed. Het door Puur Fair georganiseerde event was een succes met leuke bandjes en theatergezelschappen. Het duurzame event werd natuurlijk extra fruitig door onze vrolijke appeltjes. De kinderen waren er gek op!


Hostesses Storymakers Event

Onze gastvrije hostesses verwelkomden en begeleidde bezoekers onder het event Storymakers. Dit jaarlijkse event georganiseerd door PR bureau Cherry Lab vond plaats aan het Amsterdamse IJ. Met 45 brands en 150 aanwezige media was dit event een groot succes.


Promotiedame Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs stonden wij voor Best Deal Mastercard van Campingnavigator. Een drukke week met veel bezoekers en contactmomenten. Onze dame legde alle voorbijgangers uit wat de kaart inhoudt en de voordelen hiervan. Korting op honderden campings in Europa viel zeker in de smaak onder de bezoekers!


Specialist Italiaanse camping

Namens Campeggi e Villaggi bemanden wij de stand op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Onze camping liefhebber en Italië fan informeerde en enthousiasmeerde alle geïnteresseerden. Heerlijke vakantiesferen, en dat al in januari!


Promodames Kids-Camping.com

De aanbieder van campings voor kinderen, Kids-Campings.com, vroeg ons om de stand te bemannen met promodames op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Hierbij zetten wij een week lang 2 dames in die gespecialiseerd zijn in kindercampings. Een groot succes met veel nieuwsgierige gezinnen die hun volgende vakantie willen boeken.


Animatie Autobedrijf Kneppers

Omdat Kneppers Autobedrijf 50 jaar bestaat, organiseerden zij een groot feest waarbij wij de kinderanimatie mochten verzorgen. Alle kindjes gingen geschminkt én met een knutselwerkje naar huis! Op het springkussen konden ze zich ook vermaken terwijl de ouders genoten van een hapje en een drankje. Geslaagd feest!


Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Onze toppers gingen aan de slag op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hier organiseerden zij het ijspegels vangen, pretzel werpen en kegelen! Ook stonden ze klaar om de weg te wijzen. Alleen maar plezier met onze medewerkers.


Teamdag Vacanceselect

Wij organiseerden de teamdag van Vacanceselect.


Vacanceselect kidsclub

Voor Vacanceselect verzorgden wij een kidsclub. Kinderen konden hier gezellig knutselen, schminken en kleuren.


Camping by night

Op de Vakantiebeurs bezorgden wij een écht campinggevoel bij de gasten. Zij konden in de Camping by Night hal marshmellows roosteren, meezingen bij het kampvuur en elkaar verslaan in een potje tafeltennis.