CasesKidsclub op Caravana 2020 

Tijdens Caravana in Leeuwarden hebben onze medewerkers het kidsvermaak verzorgd, van schminken en tekenen tot knutselen en de Mini Disco.


Stand Kids-campings.com op Caravana 2020 

Ook tijdens deze editie van Caravana in Leeuwarden hebben wij de op- en afbouw geregeld van de stand en het personeel verzorgd voor de stand van Kids-campings.com.


Festivaltent bij de Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs is de presentatie in de festivaltent en karaoke bar door onze medewerkers verzorgd. Zij regelden onder andere de aankondigingen en presenteerde de pubquiz.


Kidsclub op de Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs is het kidsplein verzorgd door onze medewerkers. Ouders konden hun kinderen brengen naar het kidsplein, met activiteiten als schminken, knutselen en FIFA, terwijl zij zelf zorgeloos de beurs bezochten.


Stand Kids-campings.com op  Vakantiebeurs 2020 

Ook dit jaar hebben wij de op- en afbouw geregeld van de stand en het personeel verzorgd voor de stand van Kids-campings.com op de Vakantiebeurs .


Lenny & Spotty dag 2019

Op zondag 29 december zijn Lenny de vos en Spotty de hond afgereisd naar De Boerinn om alle camping vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Iedereen werd vermaakt met verschillende binnen- en buiten activiteiten. Met 300 bezoekers was het een groot succes!


Reünie Team4Animation & Animatiewerk 

Na een fantastisch seizoen, is het tijd voor een feestje! Alle animateurs die in de zomer van 2019 gewerkt hebben bij Team4Animation of Animatiewerk kwamen in november bij elkaar om het jaar af te sluiten.


Epoch 

Epoch zijn zowel in Arnhem als Alkmaar promotieacties geweest met mascottes in de winkels van Sylvanian Families. Om het speelgoed onder de aandacht te brengen van kinderen en hun ouders.


Sfeermakers zomer 2019  

Tijdens de zomer van 2019 zijn er op campings door heel Nederland verschillende sfeermakers uitgevoerd door animators van Animatiewerk.


Presentator

In mei konden de kinderen bij Terminal M in Meerhoven op de foto met hun grote helden van Super Wings. Onze presentator begeleide de mascottes en praatte de dag aan elkaar.


Moederdag bij Mr Black and the White Ox 

Bij Mr Black and the White Ox konden de kids mooie plantenbakjes knutselen voor mama met echte plantjes! Een super leuk moederdagcadeautje. Ook speelden we natuurbingo en ik-zie-ik-zie wat jij niet ziet vanuit de Skybox.


Moederdag bij Plein 7 

Tijdens Moederdag was onze kinderentertainer bij Plein 7 om samen met de kids lekkere koekjes te bakken voor mama. Ze mochten deze in zelf versierde doosjes mee naar huis nemen om aan mama te geven.


Lenny meeleeftheater bij de Lentedagen

Lenny kwam langs bij de Lentedagen van Boerderij de Boerinn. Samen met onze theatertoppers beleefde hij de leukste avonturen tijdens het meeleeftheater en de minidisco!


Minidisco in Baarn

Tsjoe Tsjoe Wa, Veo Veo, en Soca Soca! Op 27 april barstte het feest los tijdens de Koningsdagfeesten in Baarn. Onze kinderentertainers dansten daar samen met alle gasten 2 uur lang de minidisco.


Paasbrunch bij Mr Black and the White Ox 

Tijdens de paasdagen waren wij te vinden bij Mr Black and the White Ox in Utrecht. Hier konden kinderen hun eigen brunch-bestek knutselen, photobooth props maken en knuffelen met echte konijntjes!


Paasbrunch bij de Boerinn

Tijdens het paasweekend waren we te vinden op Boerderij de Boerinn waar we ondersteunden bij de paasbrunch en de paaseitjeszoektocht!


MeetinOffice

Wij stonden wederom bij MeetinOffice in Woerden! Net als de vorige keren hebben we hier meegeholpen aan de fijnste vergaderingen en inspirerende meetings.


Hostesses op de Afbouwvakdag

Tijdens de afbouwvakdagen stonden onze hostesses, namens Metmijerbij, klaar om alle gasten welkom te heten! Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat waren zij te vinden achter de informatiebalie en bij de garderobe.


Plein 7

Bij Plein 7 in Woerden werd weer druk geknutseld, gekleurd en geschminkt. Dit maal in het thema superhelden.


Meet & Greet Luna het Chocoladekonijn

Luna het Chocoladekonijn van Sylvanian Families kwam tijdens de heropening van de ToyChamp in Kerkrade langs om al haar vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.


Opblaasbaar hart on tour 

Da drogisterijen heeft sinds kort een speciale actie waar mensen hun cholesterol kunnen laten meten. Wij reden heel Nederland door om buiten deze winkels een groot opblaasbaar hart neer te zetten en deze gedurende de dag te begeleiden.


Fiets en Wandelbeurs

Tijdens de Fiets- en Wandelbeurs informeerde ons Duitstalige beurspersoneel de bezoekers over het gebied Hochsteiermark in Oostenrijk.


Examineren Rooi Pannen

Onze Eventmanager Dana mocht op De Rooi Pannen in Breda helpen bij het examineren van de Travel Leisure & Hospitality studenten. En nam daarnaast deel aan de georganiseerde netwerklunch.


Teamdag Jobs4Leisure

Ook dit jaar mochten wij de gezamenlijke teamdag van Jobs4Leisure organiseren. Na een opbouwend programma en heerlijke lunch bij Gare Pompidou vertrokken we naar de VR room in Utrecht en sloten we de dag af bij Beers and Barrels.


Atout France

Onze Engelstalige hostess begeleide, voor Atout France, speeddatesessies tussen Nederlandse journalisten en Franse toeristische gebieden.


Plein 7 

Wij verzorgden wederom het kindervermaak bij Plein 7 in Woerden. Dit maal in het thema dieren. Er werd geknutseld, gekleurd en geschminkt en daarnaast was er ook nog eens een dieren-letterspeurtocht.


Vlogworkshop Rijn IJssel 

Onze communicatie medewerker Iris gaf op het Rijn IJssel een workshop over vloggen. De leerlingen leerden alles over hoe ze goede online content kunnen maken.


Little Italy 

Wij verzorgden een stand voor Blogs4Travel op het Little Italy event. De bezoekers konden hier alle informatie vinden over de Italiaanse accommodaties die aangesloten zijn.


Bouwbeurs

Namens Penders Voetzorg stonden onze hostesses op de Bouwbeurs in Utrecht met een speciale opdracht. Door te fluiten naar de gasten, veelal bouwvakkers, en een leuk praatje met hen te maken verwezen zij hen door naar de stand.


Eventsummit Woerden Marketing 

Op de Eventsummit vertegenwoordigden ons beurspersoneel, namens Woerden Marketing, zes unieke evenementenlocaties in Woerden. Hierbij gaven zij, geheel in stijl, informatie over de mogelijkheden bij de verschillende locaties.


MeetINoffice 

Tijdens de drukke dagen assisteert ons horecapersoneel bij MeetINoffice in Woerden. Hier zijn zij werkzaam in de bediening, helpen zij met het klaarzetten van de vergaderzalen en het verwelkomen van gasten.


Dates4Business 3e editie 

Op 24 januari organiseerden wij in samenwerking met Napkins de derde editie van Dates4Business. Ons netwerkevenement waarbij lokale ondernemers door middel van speeddates en een netwerkborrel hun netwerk kunnen vergroten.


Opbouw Vakantiebeurs en Caravana

Onze standbouwers bouwden dit jaar meerdere stands, op zowel de Vakantiebeurs in Utrecht als de Caravana in Leeuwarden. Aan het einde van de beurzen werden de stands ook weer netjes afgebouwd.


Kids-Campings op Caravana

We stonden dit jaar ook op de Caravana in Leeuwarden. Ons beurspersoneel informeerden de gasten over verschillende campings op de Kids-Campings.com website en probeerden met hen de juiste camping te vinden voor de volgende vakantie.


Kidszone op de Vakantiebeurs 

Voor de Jaarbeurs organiseerden wij een Kidszone waar alle kinderen die de Vakantiebeurs bezochten, mochten komen spelen. Zo was er een Wii, gezelschapsspelletjes, schmink, een tafelkleed dat ingekleurd mocht worden en zand om zandkastelen te bouwen.


Kids-Campings op de Vakantiebeurs

Tijdens afgelopen editie van de Vakantiebeurs verzorgden wij de Kids-Campings.com stand. Ons beurspersoneel informeerden gasten over de campings die te vinden zijn op deze website. Daarnaast mochten de minidisco en miniclub natuurlijk ook niet ontbreken.


Lenny Meet & Greet

Op 28 en 29 december kwam Lenny de Vos naar Nederland om al zijn vriendjes van de camping te ontmoeten. Dit deed hij tijdens de Winterboerderij van Boerderij de Boerinn. Een weekend vol gezelligheid met een Lenny show, knutselen en schminken!


Kerstmidweek RTV Events 

Tijdens de kerst gingen onze animateurs als animatie-elfjes aan de slag voor RTV Events. Met leuke activiteiten zoals een theatershow, minidisco, schminken en de miniclub hebben zij de gasten van vakantiepark Prinsenmeer een onvergetelijke kerst bezorgd.


E4U Sinterklaasfeest 

In november organiseerden wij samen met Napkins het Sinterklaasfeest voor de kinderen van alle medewerkers uit het E4U pand. Samen met knutselpiet maakten zij mooie kleurplaten en aan het einde van de middag kreeg iedereen een cadeautje.


MeetINoffice

Tijdens de drukke dagen werden onze horecamedewerkers ingezet bij MeetINoffice in Woerden. Hier verzorgden zij een unieke vergaderbeleving voor de klant.


BLNDR

BLNDR reist heel Nederland door met photobooths en wij mochten mee! Zo werden er medewerkers ingezet als opbouwers en hebben de begeleiders gezorgd voor honderden leuke foto’s.


Sinterklaasweekend RTV Events 

Onze animateurs waren tijdens het Sinterklaasweekend van RTV Events aanwezig als animatiepieten, om zo de gasten van vakantiepark Prinsenmeer een geweldig weekend te bezorgen.


Sprookjesfiguren op de Recreatie Vakbeurs

Onze entertainers verzorgden een sprookjesachtige sfeer door als elfje en Robin Hood rond te lopen op de Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg.


Enquêteurs Mitsubishi

Onze enquêteurs stonden voor Mitsubishi Elevator Europe op beurzen door heel het land. Hier namen zij enquêtes af over onderhoud van liften.


Reünie Team4Animation  

Wij organiseerden de jaarlijkse reünie van Team4Animation. Dit jaar met een tropisch thema. Alles werd geregeld, van de aankleding tot een Hawaiiaanse gastheer.


Callagent Erwin Hymer Group

Onze callagent stond klaar om de telefonische acquisitie te verzorgen voor FREEONTOUR van de Erwin Hymer group.


Plein 7

In het najaar van 2018 knutselden onze animateurs erop los bij Plein 7 in Woerden. Er werd druk geschminkt, geknutseld en gekleurd. En tijdens de Intocht van Sinterklaas werd er gesjoeld met pepernoten!


Kampeer en Caravan Jaarbeurs 

Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 verzorgden onze entertainers een muziekbingo en pubquiz. In de verschillende rondes waren er leuke prijzen te winnen.


KOP 500

In oktober stond er een hostess van Team4Events bij het Kop500 evenement in Deventer. Zij stond gasten te woord, hielp bij de garderobe en ze ondersteunde bij de registratie.


King of the Court

Via BRNDRZ verzorgden wij het kindervermaak op het King of the Court evenement in zowel Utrecht als Antwerpen. De animatie was volledig in strandthema, met zomerse knutsels, kinetisch zand en een suikerspin- en popcornmachine.


Workshop evenementmangement Rijnijssel

Onze Eventmanager Dana mocht op het Roc Rijn IJssel in Arnhem een workshop evenementenmanagement komen geven. De leerlingen van MBO 4 Leisure en Hospitality leerden zo alle kneepjes uit het vak.


Partymanager Lange Tafels

Als tweede opdracht voor Lange Tafels in het Gras mochten wij aan de slag als Partymanager tijdens een bruiloft in Soest. Van de ceremonie en het ja-woord in de kerk, tot de receptie en het diner. Wat een mooie dag! 


Speeddaten met Atout France

Atout France organiseerde de lancering van het Franse wintersportseizoen in Strandzuid in Amsterdam. 18 Franse gebieden kwamen naar Nederland om met journalisten te speeddaten. Wij verzorgde een begeleider die Nederland, Frans en Engels sprak zodat de rondes goed verliepen. 


Hostesses zakelijk event

Bij congress- en evenementencentrum MeetINoffice in Woerden mochten wij gastvrouw verzorgen die de gasten ontvingen. Naast het ontvangst hielpen wij ook mee met het serveren van een 4-gangen diner in de KAS op het dak van het pand.