Extra Services

Naast het personeel bieden wij ook extra services aan. Deze services geven events net die twist dat het nog specialer maakt. Bij ons vind je bijvoorbeeld de gitarist die onder het kampvuur voor muziek zorgt. Zoek jij kindervermaak op een feestje of event? Dit kunnen wij ook!

Bekijk welke extra services wij onder andere aanbieden.

Lees snel verder


Promotiemedewerkers van Team4Events

Onze extra servicesKindervermaak

Organiseer jij een evenement voor families of kinderen? Zet onze animateurs in voor een miniclub, minidisco of sportactiviteiten. Onze gecertificeerde animateurs zorgen ervoor dat ook de kids de dag van hun leven hebben.

Entertainment

Kies voor een karaoke avond, een pubquiz of gangmakers onder een disco avond. Onze entertainers zijn na onze 4 dagen durende training klaargestoomd om van elk event een show te maken.

Teambuilding

Wij bieden teambuilding aan op een informele en speelse manier. Denk aan sport en spel, lekker in de buitenlucht. Of kies voor een pubquiz waarbij jouw medewerkers in teams tegen elkaar strijden.

Cursus

Onze animateurs en entertainers zijn gespecialiseerd in het vermaak van kinderen, waarvoor zij de ideale trainers zijn voor een cursus in kinderactiviteiten, show en uit je comfort zone stappen.

Chauffeur

Een speciale service dat niet veel evenementen aanbieden maar wel een enorme toegevoegde waarde is, is de chauffeur service. Wij zorgen voor een man in pak die de gasten veilig van A naar B brengt in een auto naar wens.

Fotomeisje

Met een polaroid camera zet zij alle gasten op de foto, die zij meteen mee naar huis kunnen nemen. Eventueel mogelijk met een gewenst logo erop. Een leuk aandenken!

Gitarist

Voor een leuk achtergrond muziekje onder een bedrijfsbarbecue of de gangmaker onder een kampvuur.

Eventmanagement van A tot Z

Naast alle losse services die wij bieden, kunnen wij ook een full package leveren. Denk aan de een draaiboek, logistieke planning, materialen, aankleding, personeel en een aanspreekpunt op locatie.Projectmanager Team4Events

Ja! Ik wil meer informatie.

Ik neem vrijblijvend contact met je op.