Promotiemedewerkers

Promoteams kunnen worden ingezet op drukke plekken zoals winkelcentra, stations of rondom evenementen en beurzen. De animatie achtergrond van onze promotors maakt ze enthousiast, gemotiveerd en extravert. Zo wordt iedereen aangesproken en bekend gemaakt mijn jouw merk. Of het nou gaat om flyeren, samplen, een ervaring of een andere vorm van promotie. Wij helpen met het verwezenlijken van een succesvolle promotie waarbij de doelstelling door middel van creatieve input vanuit ons wordt gerealiseerd.

Naast deze promotieteams hebben we ook nóg meer mogelijkheden.

Lees snel verder


Promotiemedewerkers van Team4Events

Onze verschillende teamsMerchandisers

Merchandisers worden ingezet om op een snelle manier veel winkels te bereiken. Onze merchandisers hebben inzicht en zijn flexibel. Wij zorgen ervoor dat de schappen snel maar correct worden aangepast.

Enquêteurs

Wil jij weten wat jouw doelgroep denkt en vindt? Kies dan voor het inzetten van enquêteurs en kom te weten of ze bekend zijn met het product of de dienst en wat ze er van vinden. Op een beleefde en aangename wijze komen onze enquêteurs in contact met de doelgroep op de gewenste locaties.

Horeca Medewerkers

Of het nou gaat om een particulier of zakelijk evenement, onze bedienden staan klaar om drankjes en hapjes te serveren. De (creatieve) manier van bedienen kan worden aangepast naar wens.


Projectmanager Team4Events

Ja! Ik wil meer informatie.

Ik neem vrijblijvend contact met je op.