Wij zijn Team4Events

Team4Events is ontstaan uit een organisatie dat sinds 1999 animatieteams op campings in het buitenland plaatst. Wij geloven in de kracht en de unieke formule van ons personeel en ons bedrijf om opdrachtgevers te garanderen van het beste personeel.

Offerte aanvragen >

Uniek: Ons personeel!


Ons personeel heeft altijd ervaring in de hospitality. Daardoor kunnen wij een échte glimlach en beleving garanderen.

Het Team(4Events)

Benieuwd wie je aan de telefoon hebt? Hier zie je onze namen en rugnummers.


Dana van Team4Events

Dana

Eventmanager


Dana is Eventmanager voor al onze projecten binnen Team4Events. Zij stuurt de projecten aan van A tot Z, maar ook behandelt Dana aanvragen op het gebied van event management of personeelsinzet. Ooit begonnen als hostess en promotor is zij nu onze duizendpoot.
Dana van Team4Events

Nicole

Junior Eventmanager


Nicole is Junior Eventmanager bij Team4Events. Zij ondersteunt Dana bij het organiseren van de evenementen en het inplannen van de juiste mensen. Ze is verantwoordelijk voor de social media kanalen. Nicole houdt zich ook bezig met het contact met personeel en met klanten.


Richard van Team4Events

Richard

Eigenaar


Richard begon in 2010 met Jobs4Leisure en Team4Animation, waarmee we jaarlijks 250 jongeren een werkplek bieden op campings in het buitenland. Inmiddels zijn de bedrijven uitgebreid met Team4Events, Blogs4Travel én is Richard docent op de TIO. Oh, en hij blogt ook nog (hier en daar).


Richard van Team4Events

Julia

Kantoor medewerker


Julia heeft 10 maanden full-time meegelopen bij ons op kantoor. Tijdens het afronden van haar studie zal zij zo nu en dan nog steeds helpen op kantoor. Niet weg te denken bij Team4Events!


Jeroen van Team4Events

Jeroen

Eigenaar


Jeroen is mede-eigenaar van onze holding, Jobs4Leisure. Hierin is hij vooral actief binnen Team4Animation, maar ondersteunt Team4Events ook op strategisch vlak. Jeroen is onze wizard van coaching en management tot ICT en boekhouding. Kan eigenlijk alles goed.


Jeroen van Team4Events

Iris

Communicatie medewerker


Iris is communicatie medewerker bij Team4Events en verzorgt veel van de grafische onderdelen zoals brochures en flyers. Ook komen alle aftermovies, sfeerimpressies, vlogs en andere filmpjes op ons YouTube kanaal van haar hand.Projectmanager Team4Events

Ja! Ik wil meer informatie.

Ik neem vrijblijvend contact met je op.