Wij zijn Team4Events

Team4Events is ontstaan uit een organisatie dat sinds 1999 animatieteams plaatst op campings en vakantieparken in Nederland, Frankrijk, Spanje en Itali√ę. Elke zomer werken er zo’n 400 enthousiaste animateurs en animatrices voor ons zusterbedrijf Team4Animation. Na een geslaagde zomer komen ze in de flexpool van Team4Events. Wij zeggen daarom ook wel eens dat wij het strengste sollicitatie formulier van Nederland hebben. ūüôā

Wij zijn nu drie jaar actief in de evenementen business en merken dat opdrachtgevers tevreden zijn en terugkomen. Zo werken wij lokaal in Woerden met bedrijven samen zoals De Hall, De Boerinn, MeetINoffice en Plein 7, maar hebben wij ook landelijke opdrachtgevers zoals de Jaarbeurs, Erwin Hymer Group, Evenementenhal en het Mauritshuis.

Offerte aanvragen >

Uniek: Ons personeel!


Onze medewerkers hebben allemaal in het buitenland gewerkt om gasten de zomer van hun leven te geven, waar je bepaalde eigenschappen voor nodig hebt. Zo zijn onze mensen gastvrij, extravert, spontaan en meertalig. Daardoor kunnen wij een échte glimlach en beleving garanderen.

Wij geloven in de kracht en de unieke formule van ons personeel en ons bedrijf om opdrachtgevers te garanderen van het beste personeel.

Het Team(4Events)

Benieuwd wie je aan de telefoon hebt? Hier zie je onze namen en rugnummers.

Dana van Team4Events

Josefien

Eventmanager


Josefien is onze Eventmanager zij behandeld alle projecten die binnen komen bij Team4Events. Josefien zal de projecten aansturen van A tot Z, maar zal ook de aanvragen en het personeel coördineren. Josefien zit in haar laatste jaar Leisure- en eventmanagement en zal ons het hele jaar ondersteunen.
Richard van Team4Events

Richard

Eigenaar


Richard begon in 2010 met Jobs4Leisure en Team4Animation, waarmee we jaarlijks 250 jongeren een werkplek bieden op campings in het buitenland. Inmiddels zijn de bedrijven uitgebreid met Team4Events, Blogs4Travel én is Richard docent op de TIO. Oh, en hij blogt ook nog (hier en daar).


Jeroen van Team4Events

Jeroen

Eigenaar


Jeroen is mede-eigenaar van onze holding, Jobs4Leisure. Hierin is hij vooral actief binnen Team4Animation, maar ondersteunt Team4Events ook op strategisch vlak. Jeroen is onze wizard van coaching en management tot ICT en boekhouding. Kan eigenlijk alles goed.Projectmanager Team4Events

Ja! Ik wil meer informatie.

Ik neem vrijblijvend contact met je op.