Stage Event Management

Over ons

Team4Events bestaat sinds 2016 en het hele jaar door leveren wij personeel en organiseren wij diverse events. Zo leveren wij entertainers, kindervermakers, promotors, hostesses, gastheren en promotieteams, maar organiseren wij ook events van A tot Z. Events die wij zelf organiseren variëren van een zakelijk netwerk event Dates4Business tot een Kidsfestival in Woerden. Team4Events is ontstaan uit Team4Animation, een bedrijf dat animatie service levert in o.a. Frankrijk, Italië en Spanje. Het belangrijkste aan onze service is het beste, meest enthousiaste en leukste personeel met een goed gevoel voor gastvrijheid. Voorbeelden van klanten waar wij mee samenwerken zijn de Jaarbeurs, Mauritshuis, Atout France, RTV Events en Hymer. In Woerden hebben wij ook partijen waar we onze service aan leveren zoals de HALL, Napkins, Roche, de Boerinn en werken we natuurlijk samen met Team4Animation.

Onze vorige stagiaire Julia: ”Team4Events is geen standaard bureau met een 9 tot 5 mentaliteit waarbij je vierkante ogen krijgt van het werken achter je computer. Bij Team4Events ga je ook het veld in, stuur je teams aan en maak je alle voorbereiding mee. Dat is één van de grote voordelen van een kleiner bureau!”

Wie zoeken wij?

Een HBO of WO student die de event wereld wil leren kennen en hier enthousiast van wordt. Iemand die ons gaat helpen ons bedrijf verder uit te breiden. Dat betekent meedenken en veranderen van onze processen. Hoe organiseren wij een event? Hoe maken wij ons personeel enthousiast om ze in te zetten? Je studeert ‘’iets’’ met events, communicatie, marketing of management. Bij voorkeur heb je ook raakvlakken met animatiewerk of promotiewerk, maar dit is geen harde eis. Wel moet je events leuk vinden en redelijk flexibel zijn in je werktijden. Verder ben je goed met Facebook, Instagram en andere social media kanalen.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder andere:

– Interne relaties opbouwen en onderhouden
– Social media beheren
– Deelnemen aan interne besprekingen en werkoverleg situaties
– Deelnemen aan klantenbezoeken
– Ordering van benodigde documenten
– Verzorgen van planning en de coördinatie van promotionele activiteiten
– Personeel briefen en aansturen
– De Eventmanager ondersteunen
– Budgetteren
– Evalueren van uitgevoerde evenementen

Wat bieden wij?

Een leuke stage in een persoonlijk team. Wij bieden een stagevergoeding van €325 per maand o.b.v. een fulltime stage (40 uur per week). Geen mainstream stage waar je in een vastgesteld proces werkt, maar waar zelf met goede ideeën mag komen! Door te komen werken bij Team4Events steun jij ook Dream4Kids, een stichting dat kinderen met een trauma een nieuwe start geeft.

Klinkt dit als muziek in je oren en wil jij onderdeel worden van ons team? Mail dan jouw CV en motivatie naar Dana via info@team4events.nl.

Stage Team4Events