Stage Sales & Marketing

Over ons

Team4Events bestaat sinds 2016 en het hele jaar door leveren wij personeel en organiseren wij diverse events. Zo leveren wij entertainers, kindervermakers, promotors, hostesses, gastheren en promotieteams, maar organiseren wij ook events van A tot Z. Events die wij zelf organiseren variëren van een zakelijk netwerk event Dates4Business tot een Kidsfestival in Woerden. Team4Events is ontstaan uit Team4Animation, een bedrijf dat animatie service levert in o.a. Frankrijk, Italië en Spanje. Het belangrijkste aan onze service is het beste, meest enthousiaste en leukste personeel met een goed gevoel voor gastvrijheid. Voorbeelden van klanten waar wij mee samenwerken zijn de Jaarbeurs, Mauritshuis, Atout France, RTV Events en Hymer. In Woerden hebben wij ook partijen waar we onze service aan leveren zoals de HALL, Napkins, Roche, de Boerinn en werken we natuurlijk samen met Team4Animation.

Wie zoeken wij?

Een HBO of WO student die communicatief sterk is en van verkopen houdt. Iemand die ons gaat helpen ons klantenbestand te vergroten. Waar zit de doelgroep? Hoe overtuigen wij potentiële klanten van onze service? Je studeert ‘’iets’’ met commerciële economie, communicatie, marketing of management.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder andere:

– Prospecten
– Netwerken
– Deelnemen aan interne besprekingen en werkoverleg situaties
– Deelnemen aan prospectbezoeken
– Ordering van benodigde documenten
– Voorstellen opzetten
– De eventmanager ondersteunen
– Onderhandelen over prijzen
– Sluiten van overeenkomsten

Wat bieden wij?

Een leuke stage in een persoonlijk team. Wij bieden een stagevergoeding van €325 per maand o.b.v. een fulltime stage (40 uur per week). Geen mainstream stage waar je in een vastgesteld proces werkt, maar waar zelf met goede ideeën mag komen! Door te komen werken bij Team4Events steun jij ook Dream4Kids, een stichting dat kinderen met een trauma een nieuwe start geeft.

Klinkt dit als muziek in je oren en wil jij onderdeel worden van ons team? Mail dan jouw CV en motivatie naar Dana via info@team4events.nl.